Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SHIF


I nedan artikel sammanställer vi kommande årsmöten för Parasport Sveriges distrikt under 2021.
 
Intresset har varit stort för kurserna i bemötande och tillgänglighet och därför erbjuds nu ytterligare kurstillfällen, den 11 respektive 18 februari. Anmäl dig redan idag!
 
Den 26 januari erbjuder Parasport Sverige, ParaMe och Champa lots den digitala föreläsningen Föräldraskap. Anmäl dig redan i dag!
 
Paniz Yousefi är en av ledarna som varit med under Start Your Impossible Camp. Tack vare hennes fantastiska engagemang är hon nu nominerad till pris på Idrottsgalan.
 
Bakom lucka 20 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner Uniqlo.
 
Bakom lucka 15 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner Toyota.
 
I början av september lanserades Para-Me.se, som ska få fler att hitta till parasporten. Sajten fick snabbt stor spridning och många föreningar registrerade sig. Nu fortsätter arbetet med göra fler uppmärksamma på sajten och nyttan med den.
 
Bakom lucka 14 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner Svensk Adressändring.
 
TILLSAMMANS. Det är rubriken som pryder årets sista Parasportmagasin. Det har varit ett enormt utmanande år men vi har bevisat att tillsammans klarar vi allt.
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya nationella allmänna råd som börjar gälla den 14 december 2020. Vad innebär det för idrotten?
 
Bakom lucka 9 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner ATG.
 
Bakom lucka 5 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi Folksam.
 
Bakom lucka 2 i Parasport Sveriges julkalender hittar vi vår partner Jysk.
 
På grund av den ökade smittspridningen av coronaviruset har Parasport Sverige bestämt sig för att ställa in de Start Your Impossible Camps och Special Olympics School Days som skulle ha arrangerats under det första kvartalet 2021.
 
Det första multi-världsmästerskapet i alpin paraskidåkning, paraskidskytte, paralängdåkning och parasnowboard skulle ha arrangerats i Lillehammer den 7-20 februari 2021. Nu skjuts tävlingarna fram och planeras istället till i början av januari 2022.
 

Luleå Brand & Industriservice AB 

SISU, idrottsutbildarna

 

  

Luleå Energi AB

 

4 sign - Luleå   

 

Luleå Kommun - Fritids

  

 BDX - Luleå - LULEÅ

 

Coop - Norrbotten

 

Postadress:
Luleå HIF - Parasport
Stationsgatan 41
97233 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920441690
E-post: handikappidrott@telia.com

Se all info